Schrijver Mark H. Stokmans geeft op 26 mei een zondagmiddaglezing in boekhandel Het Logboek in Beilen.
Schrijver Mark H. Stokmans geeft op 26 mei een zondagmiddaglezing in boekhandel Het Logboek in Beilen. Dirk-Jan van Dijk

Zondagmiddaglezing Mark H. Stokmans in Het Logboek Beilen

Algemeen

BEILEN - Boekhandel Het Logboek in Beilen organiseert op zondagmiddag 26 mei een lezing met schrijver Mark H. Stokmans. Met zijn werken ‘Land van echo’s’ en ‘Spiegeldagen’ won hij vorig jaar de Boekhandelsprijs. Deze prijs wordt toegekend aan een auteur van wie het werk steengoed is, maar nog niet de aandacht heeft gekregen die het verdient.

Inmiddels is van ‘Land van echo’s’ al de 7e druk verschenen. Binnen drie maanden kwam er van ‘Spiegeldagen’ al een 3e druk. Beide boeken spelen zich af in Spanje, het land waar de opa en oma van de schrijver een huis bezaten. Mark Stokmans bracht daar vele zomers door. Dit huis, het Spaanse landschap, de mensen en de bewogen geschiedenis van Spanje inspireerden hem tot het schrijven van zijn twee romans. De boeken werden door boekhandelaren in het hart gesloten.

De lezing is in boekhandel Het Logboek, gevestigd aan de Brinkstraat 49 in Beilen. Belangstellenden kunnen zich opgeven in de boekhandel of telefonisch, via 0593-523985. De inloop is vanaf 14.00 uur, de lezing begint om 14.30 uur. De entree bedraagt 10 euro. Dat is inclusief koffie of thee met iets lekkers. Na afloop is er een signeersessie met Mark Stokmans.